A szép mosoly titka...
Hogyan függ össze az önértékelés és a mosoly?

Bezár
Műfogsor készités, kivehető fogsor, rugalmas fogsor, fémlemezes fogsor, fogsorjavitás, fogpótlások és javitások, protézisek, fogászat.
Fogtechnikus Mezőtúr, Szarvas, Túrkeve, Kétpó - Herbály László
Belépés

A szép mosoly titka...

Hogyan függ össze az önértékelés és a mosoly?


Egy nyerő mosollyal lehet választást nyerni és szíveket neghódtítani. Kivillanó szabályos, fehér fogsor megjelenésünk fényét emeli, nem csoda, hogy ez a mosoly mindannyiunk vágya...


Egy-egy beszélgetés során gyakran nem is a beszélő partner szemét, hanem fogait figyeljük. Ugyanakkor vizsgálatok szerint az emberek legalább akkora része vágyakozik mosolyának szebbé varázslására, mint ahányan testsúlyukon szeretnének változtatni.

Önértékelésünk alapjában függ attól, hogy mit gondolunk megjelenésünkről, és ezen belül mosolyunkról. Tudatosult-e eddig vagy sem, életünk fontos, meghatározó része, azaz boldogságunk egyik titka, hogy mennyire vagyunk elégedettek mosolyunkkal. 


Adottságok és lehetőségek

Nyilvánvaló öröklött adottság, hogy mennyi foggal születünk. Bizonyos fokig az is öröklött, hogy milyen elrendezéssel és milyen ellenállóan alakulnak ki a fogak. Ugyanakkor személyesen mi is nagyon sokat tehetünk azért, hogy fogaink szépek és szabályosak legyenek.

Ahol saját erőfeszítésünk már nem elég, ott a fogászat számtalan vívmánya is segíthet, hogy ápoljuk, szépítsük mosolyunkat. Azaz nincs eleve reménytelen fogazat, reménytelen száj. Gyermekkortól fontos a rendszeres fogászati ellenőrzés, mely évente egyszer problémamentes álapotban is javasolt.


Ami viszont ennél is fontosabb, az a helyes fogápolás. Az ideális méretű és alakú fogkefék és kiegészítő fogselymek könnyen beszerezhetők, a helyes mozdulatok hamar elsajátíthatók. A rendszeres ellenőrzések és az otthoni szájápolás mellett ajánlott a rendszeres rendelői tisztítás is. Ugyanakkor a kialakult problémák megoldására is sok megoldás lehetséges.


Hollywoodi mosoly

Akár a hollywoodi mosoly is elérhető
, napjainkban a helyreállító és kozmetikai fogászat számtalan vívmánya áll rendelkezésre. A foghiányok esztétikus pótlása, fogszínű tömések, a fogak alakját és színét megváltoztató kozmetikai felépítések, fogfehérítés és számtalan más modern lehetőség kínálkozik. A fogszabályozás ugyanakkor már nem csak gyermekkorban, hanem felnőttkorban is lehetséges, ráadásul a hagyományos eszközök mellett a diszkrét, akár láthatatlan készülékek is elérhetők.


A fogíny és fogágy konzervatív kezelései mellett a fogíny-kozmetikai kezelések is lehetségesek. Azaz a szép mosoly titka már nem az a misztérium, ami csak kevesek számára elérhető. A lehetőség itthon is adott, a kulcs nálunk van. Érdemes körüljárni, hogy milyen lehetőségek vannak mosolyunk formálására. 


Bővebb info ide kattintva!





A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.